Hefei Mileer Down Products Co., Ltd.

За нас

Hefei Mileer Down Products Co., Ltd.
Hefei Mileer Down Products Co., Ltd. е производител на суровини за патки и гуски во Кина, основана во 1995 година и се наоѓа во градот Хефеи, провинцијата Анхуи.
WechatIMG13
Mileer Down имаат стандардизирано собирање, производство, преработка и складирање на долу од 20.000 квадратни метри.Модерно долу претпријатие.ние се придржуваме до деловната филозофија за „концентриран на клиентите, опстанок заснован на квалитет“, цврсто го сфаќаме европскиот стандард, американскиот стандард, јапонскиот часовник и другите различни стандарди на надолу Производниот капацитет на компанијата доби едногласна пофалба од клиентите дома и во странство, а стапката на препознавање на производи достигна 100%.

Колекција на производи

Категории

Брендовите

Ние носиме
  • партнер04
  • партнер02
  • партнер05
  • партнер06
  • партнер07
  • партнер08
  • партнер09
  • партнер01
  • партнер10
  • партнер03